15.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

E.ON oferă reduceri la factură celor care iau la pas Via Transilvanica

Fiecare kilometru parcurs pe Via Transilvanica le poate aduce clienților E.ON o reducere de 6 lei la factură. Reducerea maximă oferită la factură de furnizorul de gaz și electricitate este de 144 de lei.

E.ON își recompensează clienții cu o reducere de 6 lei la factură pentru fiecare kilometru parcurs pe Via Transilvanica. Reducerea maximă pe care o pot primi clienții E.ON este de 144 de lei, dacă parcurg 24 de km sau mai mult. Dacă clienții au mai multe servicii de la E.ON, reducerea maximă se dublează sau chiar triplează și poate ajunge la 432 de lei.

Pentru a participa la campanie, doritorii trebuie să selecteze opțiunea „Green Steps” din aplicația E.ON Myline, unde se înregistrează pașii făcuți pe Via Transilvanica.

„Dorim să îi ajutăm pe clienții noștri să adopte un stil de viață sustenabil și de aceea continuăm să susținem acest proiect și prin întreținerea traseului amenajat. Prin parteneriatul cu Via Transilvanica le propunem clienților noștri să se întoarcă la natură, spre comunitate și îi răsplătim pentru asta, pentru că ei sunt promotorii eficienței energetice”, precizează Claudia Griech, directorul general al E.ON Energie România.

Anul trecut, 200 de angajați ai Grupului E.ON au străbătut Via Transilvanica pe întreaga sa lungime, de 1.400 de km.

Foto: Tășuleasa Social. 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.