18 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Aquabis: Se sistează apa pe câteva străzi în Ilva Mică

Astăzi, 27 iunie 2019,  de la ora 10:30 până la ora 13:00,  se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Bistriţa Bârgăului, pentru dezinsecţia Staţiei de Tratare.

Tot azi,  27 iunie 2019, până la ora 16:00, se va sista furnizarea apei potabile în localitatea Ilva Mică – PARŢIAL, pe strada Principală. De asemenea, se va sista furnizarea apei potabile TOTAL pe strada Poderei şi Gării din Ilva Mică.

Între orele 15:30 – 19:00 se va sista Total furnizarea apei potabile în localitatea Feldru  pentru remedierea unei defecțiuni pe rețeaua de distribuție.

Măsurile sunt necesare pentru pentru remedierea unei avarii accidentale pe conducta de apă.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de această măsură sunt sfătuiţi ca – înainte de consum – să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.
Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi  0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?