7.3 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

O pagina de Facebook se ambiționează să „desființeze” Poliția Locală. Până una alta, instituția nu există în mediul virtual…

Un bistrițean s-a ambiționat, printr-o pagină de Facebook, să desființeze Poliția Locală, pe care o consideră o instituție parazitară. În timp ce pe Facebook se cere desființarea instituției, Poliția Locală este absentă total din mediul virtual.

O nouă pagină de Facebook adună like-uri de la începutul acestei luni. Este vorba despre „Bistrița trezește-te!”, o pagina de Facebook cu ambiții mari. Bistrițeanul care stă în spatele acestei pagini de Facebook cere un referendum local care să aibă drept urmare desființarea Poliției Locale. Prin referendum, bistrițenii ar urma să fie întrebați dacă văd utilitatea acestei instituții și dacă mai doresc ca aceasta să existe. Ca urmare a acestui referendum ar urma să fie cerută în Consiliul Local desființarea instituției.

„Personal nu am fost sancționat de Poliția Locală. Nu doresc desființarea instituțiilor de forță. Din păcate, Poliția Locală e o instituție parazitară. Consumă resurse și nu generează NIMIC. În lege e prevăzută posibilitatea înființării, nu obligativitatea. Și nu uitați, consumă peste 10 milioane de euro”,  a postat pe Facebook bistrițeanul care se află în spatele acestui demers.

Pagina de Facebook a fost creată la începutul acestei luni și a adunat aproape 500 de like-uri. Până una alta, administratorul paginii se folosește de aceasta să scoată în evidență comportamentul polițiștilor locali. Printre fotografiile postate pe pagină se numără una cu o mașină a Poliției Locale parcată tocmai pe spațiul verde.

Poliția Locală a Municipiului Bistrița nu există în mediul virtual. Prezent la emisiunea „Direct în Problemă”, șeful Poliției Locale Florin Frandeș a promis că va fi făcută o pagină de Facebook a instituției și un număr de What s App, unde bistrițenii să poată sesiza nereguli întâlnite în oraș. Acest lucru nu s-a întâmplat încă. Emisiunea în care a fost prezent Florin Frandeș poate fi urmărită mai jos:

https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/628966934214586/

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.