-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Aquabis: Se sistează apa potabilă azi pe strada Paltinului din Bistrița și pe două străzi din Prundu Bârgăului

Se sistează apa potabilă astăzi, 18 mai 2022, pe strada Paltinului și străzile adiacente, anunță Aquabis. Probleme sunt și pe două străzi din Prundu Bârgăului.

Astăzi, 18 mai 2022, între orele 14:00 – 17:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile, în  Prundu Bârgăului, pe strada  Principală și strada Martirilor.

În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

Astăzi, 18 mai 2022, de la ora 09:30 am fost nevoiți să sistăm TOTAL furnizarea apei potabile pe strada Paltinului și străzile adiacente. Aici a apărut o avarie pe rețeaua de distribuție.

Reluarea furnizării apei se va face după remedierea defecțiunii”, au transmis cei de la Aquabis.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.