13 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

AQUABIS: Simionești și Monariu rămân astăzi fără apă până la ora 15:00

Localitățile Simionești și Monariu rămân fără apă din cauza unei probleme tehnice la Rezervorul de apă, iar furnizarea apei este sistată,astăzi, 02 iulie, până la ora 15:00.

Datorită unor probleme tehnice apărute la Rezervorul de apă, se va prelungi comunicatul de ieri 01 Iulie 2022, cu privire la sistarea furnizării apei in localitățile SIMIONEȘTI și MONARIU până astăzi, 02 Iulie 2022 la ora 15:00.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi  ai apei (creşterea turbidităţii), fapt pentru care, înainte de consum, vă rugăm să  lăsaţi apa să curgă câteva minute pentru limpezire.

AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul  apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/213117 şi  0372/742478

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!