8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Aquabis: Se sistează apa potabilă azi, în Cristeștii Ciceului și alte șapte localități

Aquabis: Se sistează apa potabilă astăzi, 22 septembrie 2022, în Cristeștii Ciceului, Tiha Bârgăului, Uriu,  Ilișua, Dipșa, Galații Bistriței, Albeștii Bistriței și Tonciu.

Pentru remedierea unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile – azi, 22 septembrie 2022, începând de la ora 10:30 până la remediere, în Cristeștii Ciceului, Uriu și Ilișua. 

De la ora 15:30 până la remediere, se sistează apa și în localitățile Galații Bistriței, Dipșa, Albeștii Bistriței și Tonciu.

De la orele 21.00, până vineri 23 septembrie 2022, la ora 12 .00, se va sista furnizarea apei potabile în Tiha Bârgăului.

Măsura este necesară pentru  a se efectua lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua veche  de distribuție a apei 

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.