8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Deputatul Robert Sighiartău, în misiune parlamentară pentru ajutorarea unor români deposedați abuziv de copii

Deputatul Robert Sighiartău a participat recent la o misiune parlamentară în Hannover, Germania. Sute de români au protestat aici pașnic pentru a susţine reîntregirea familiei Furdui.

Am venit aici împreună cu colegii mei parlamentari, și vom veni de câte ori este nevoie. Nu ne vom lăsa până când familia Furdui va fi reunită. Astăzi suntem trei. Dar dacă familia Furdui nu va fi reunită, vom fi 10, 20 30… Iar dacă trebuie, mutăm Parlamentul României în Germania”, a transmis Robert Sighiartău, în discursul său.

Deputatul bistrițean le-a și vizitat pe cele două fete ale familiei care au ajuns înapoi în sânul familiei. 

„Împreună cu Natalia și Estera Furdui.

Fericite și pline de viață.

Lupta continuă pentru ca David, Ruben, Albert, Naomi și Lea să se intoarcă înapoi în familie”, a scris deputatul Robert Sighiartău.

Deputatul Robert Sighiartău a participat alături de mai mulţi parlamentari români la o misiune parlamentară în Germania.  

Parlamentarii români au reclamat „tratamentul abuziv” la care autorităţile germane ar fi supus familia Furdui. Petru şi Camelia Furdui au fost deposedaţi de cei şapte copii, în urmă cu mai mult de un an şi jumătate. Autoritatea locală de protecţia copilului din Germania a luat copiii familiei Furdui, plasându-i în trei familii diferite.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.