11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

Aquabis: Străzi din Beclean, Sângeorz Băi și Bistrița, fără apă potabilă azi. Localități fără apă, peste noapte

Din cauza unei posibile avarii în curs de identificare  pe rețeaua  de distribuție a apei  din Sângeorz Băi, Aquabis anunță că pe str. VULTURILOR, în zonele mai înalte de consum,  este resimțită LIPSĂ PRESIUNE și chiar LIPSĂ APĂ, azi 18 septembrie 2023, până la identificarea cauzei și remedierea acesteia.

Din cauza faptului că sistemul de alimentare cu apă este suprasolicitat în această perioadă, procesul de acumulare a apei în rezervoare este afectat.

Aquabis anunță sistarea furnizării apei potabile astăzi, 18 septembrie 2023, de la  ora 23.00, până mâine, 19 Septembrie 2023 la ora 06.00. Vor fi afectate localitățile Satu Nou, Petriș, Orheiu Bistriței, Jelna, Valea Jelnei înspre Jelna,  Budacu de Jos, Buduș, Simionești și Monariu. Acesta e intervalul necesar pentru ca nivelul apei din rezervoare să atingă cote optime.

Reiterăm rugămintea de a folosi apa potabilă provenită din rețeaua publică cu prudență și responsabilitate, îndeosebi în această perioadă, doar în scopuri esențiale – pentru băut, nevoi igienico-sanitare și casnice, și de a evita sau reduce frecvența acțiunilor precum irigații, spălarea trotuarelor, umplerea piscinelor”, transmite Aquabis. 

Tot astăzi 18 septembrie, de la ora 13.00 până la orele 15.00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în Bistrița Bârgăului pe str. Bisericii.

De la ora 10.30 până la orele 15.00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în BECLEAN, pe străzile Petru Maior, Mihai Viteazul, O. Goga, Nicolae Iorga și Parcului (Parțial).

De la ora 11.00 până la orele 17.00 (estimativ), se sistează apa în BISTRITA pe str. ȘOIMILOR și Bulevardul Independenței (parțial – de la Biserica Sf. Ana până la Kaufland) .

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...