-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Aquabis: Străzi din Bistrița, fără apă potabilă astăzi. Avarii, în Tiha Bârgăului, Salva și Năsăud

Două străzi din Bistrița rămân astăzi, 9 februarie 2022, fără apă potabilă. O avarie a fost semnalată și în Tiha Bârgăului.

Astăzi, 9 februarie 2022, între orele 10.00 – 15.00, se va sista furnizarea apei potabile în BISTRIȚA pe Calea Moldovei și Str. Grănicerilor – de la farmacia din colțul blocului, până la Liceul Sportiv.

În acest interval orar se vor efectua lucrări de remediere a unei avarii .

Tot astăzi, între  orele 10.00  – 13.00, se va  sista TOTAL furnizarea apei potabile în Tiha Bârgăului. În acest interval orar se vor efectua lucrări de remediere a unei avarii.

Între  orele 10.30 – 15.00, se va  sista  furnizarea apei potabile în Năsăud, pe str. G. Coșbuc, de la Fabrica de mase plastice în jos. Va fi afectată și localitatea Salva, de la intrare în sat dinspre Năsăud, până în zona Primăriei Salva.

În acest interval orar se vor efectua lucrări de remediere a unei avarii.

*****

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.