16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Aquabis: Străzi din Bistrița și Năsăud, fără apă potabilă. Probleme, în Teaca și Căianu Mic

Câteva străzi din Bistrița și una din Năsăud vor rămâne azi, 3 august 2021, fără apă potabilă pentru câteva ore – anunță Aquabis. Se sistează apa și în Teaca și Căianu Mic – parțial.

Astăzi , 3 august 2021, între orele 16:30 – 23:30, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Teaca.

În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

Între orele 09:15 – 11:30, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Năsăud pe strada Valea Caselor.

În acest interval orar se vor executa lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

Între orele 08:00 – 19:00,  se va sista TOTAL furnizarea apei potabile in municipiul Bistrița. Vor fi afectate strada Ștefan Octavian Iosif și străzile adiacente. 

În acest interval orar  se vor executa lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

Între orele 10:15 – 15:30,  se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în Căianu Mic, pe strada Calea Căianului – numerele pare.

În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe conducta de distribuție a apei.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.