20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Aquabis: Străzi din Sângeorz-Băi, fără apă potabilă. Probleme, în alte nouă localități

Câteva străzi din Sângeorz-Băi și Maieru rămân fără apă potabilă astăzi, 9 iunie 2021, pentru câteva ore – anunță Aquabis.

Astăzi, 9 iunie 2021, între orele 08:30 – 15:00, se va sista total furnizarea apei potabile în Sângeorz-Băi, pe strada Carpați și celelalte străzi adiacente.

În acest interval orar se vor efectua lucrări de remediere a unei avarii.

O firmă care execută lucrări în MAIERU a produs aseară un incident. Aquabis a fost nevoită să sisteze furnizarea apei potabile pe străzile HAJ și HĂNȚOIA.

Până astăzi, 9 iunie 2021, la orele 12.00 apa va rămâne sistată. Angajații Aquabis fac tot posibilul să execute lucrările de remediere a avariei produse.

Alte opt localități vor fi afectate de lipsa apei astăzi. Datorită unei avarii pe conducta de aducțiune a apei potabile, se va sista furnizarea apei astăzi, 9 iunie 2021, între orele 09:30 – 15:00, în câteva localități ale județului.

Vor fi afectate de lipsa apei cei din Jelna, Budacu de Jos, Buduș, Monariu, Simionești, Orheiul Bistriței, Satu Nou și Petriș. 

*****

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!