16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Are 32 de ani, e frumoasă foc și a venit la Spital să ne vindece inimile

Vești bune pentru pacienții care ajung la Spitalul Județean. Echipa medicală se mărește cu încă un membru! Medicul specialist va începe să profeseze din 1 August!

E din Botoșani și s-a pregătit în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațeganu din Cluj!

După finalizarea studiilor, nu a ales nici să rămână în orașul metropolă, nici să meargă acasă. Ci a ales să vină să ajute pacienții din Bistrița.

Din 1 august 2018, un nou medic specialist se alătură echipei medicale din cadrul secției de Cardiologie. D-nei dr. Anamaria Stănilă îi urăm bun venit și succes în activitate”, a anunțat Gabriel Lazany, managerul Spitalului, pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.