14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Are 32 de ani, e frumoasă foc și a venit la Spital să ne vindece inimile

Vești bune pentru pacienții care ajung la Spitalul Județean. Echipa medicală se mărește cu încă un membru! Medicul specialist va începe să profeseze din 1 August!

E din Botoșani și s-a pregătit în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațeganu din Cluj!

După finalizarea studiilor, nu a ales nici să rămână în orașul metropolă, nici să meargă acasă. Ci a ales să vină să ajute pacienții din Bistrița.

Din 1 august 2018, un nou medic specialist se alătură echipei medicale din cadrul secției de Cardiologie. D-nei dr. Anamaria Stănilă îi urăm bun venit și succes în activitate”, a anunțat Gabriel Lazany, managerul Spitalului, pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: