11.6 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

VIDEO : ORIBIL! Viermi – „bonus” la o porție de chiftele cumpărate de la un important supermarket din oraș

Un bistrițean a primit „bonus” viermi la porția de chiftele cumpărate ieri de la un important supermarket din oraș. Mâncarea a fost achiziționată ieri, în jurul prânzului, de la colțul cu mâncare gătită. Viermii pur și simplu mișunau prin chiftelele proaspăt scoase din ambalaj.

Ieri, la pauza de masă, mai mulți bistrițeni și-au comandat mâncare de la colțul cu mâncare găsită al supermarketului Selgros. În total au fost cumpărate două porții de chiftele și una de cartofi prăjiți.

După ce a devorat o parte din chiftele, unul dintre ei a observat că prin chiftelele cumpărate cu mai puțin de jumătate de oră în urmă, de la Selgros mișunau viermii.

Unul dintre pățiți a scos telefonul mobil și a filmat viermii, dar și eticheta de pe ambalaj care confirmă faptul că porția a fost achiziționată chiar ieri, de la supermarketul Selgros din Bistrița.

„Viermii i-au văzut doar după ce a fost consumată o porție și jumătate… În ultimele două chiftele au fost găsiți… de către o a treia persoană, care a mușcat dintr-o chiftea prin care se plimbau dăunătorii”, povestește bistrițeanul care a filmat și făcut public incidentul.

O colegă de-a pățitului a mers ieri la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului, însă programul cu publicul se încheiase deja. Potrivit pățiților, în cursul zilei de astăzi vor face o sesizare la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului, la care vor atașa și filmul realizat ieri.

Deocamdată Selgros nu a comentat în niciun fel acest incident.

[arve url=”https://youtu.be/X8JqDs06erw” /]

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: