0.3 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

Are Șanțul ce n-are Bistrița! Autoritățile locale au făcut o super-sală de sport cu aparatură de ultimă generație. Cât costă o lună de tras de fiare

Cu o sală de sport în dotare cu teren mixt de fotbal/handbal/baschet, autoritățile locale din Șanț s-au gândit să vină și în sprijinul celor care vor să își definească musculatura și de ce nu să mai scape de câteva kilograme. Au pus la punct o zonă cu aparatură de fitness de ultimă generație. Cât plătesc șănțenii pentru o lună de acces la sala de sport:

Comuna Șanț are o sală de sport de 9 ani, cu teren mixt pentru fotbal, handbal și baschet. Aceasta se închiriază doritorilor, iar elevii sunt așteptați să își desfășoare orele de educație fizică și sport aici, gratuit.

Pentru ca și cei care vor să-și definească musculatura și să slăbească să poată profita de sala de sport, Primăria Șanț a dotat o zonă cu aparatură de fitness de ultimă generație. Potrivit primarului Marian Forogău s-a investit în aparate suma de 95.000 de lei, din bugetul comunei.

Aceasta este funcțională de la începutul lunii august și deja aproape 30 de persoane din comună și-au făcut abonamente. Sala de sport este deschisă zilnic de la 16:00 la 22:00, iar în weekend de la 14:00 la 22:00.

Cei care doresc să folosească aparatele de fitness plătesc lunar 70 de lei, iar pentru o zi 10 lei.

„Vrem ca din abonamentele respective să ne acoperim cheltuielile cu electricitatea, paza, curățenia, nu neapărat să recuperăm investiția”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Marian Forogău.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...