4.6 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Asociația Filantropia Ortodoxă din Bistrița strânge donații pentru campania „Îmbracă un copil orfan de Crăciun”

Îmbracă un copil orfan de Crăciun și mângâie pe cei nevoiași!” se intitulează campania Asociației Filantropia Ortodoxă din Bistrița. Este deja al treilea an de când în Piața Unirii nr. 9 se adună daruri pentru cei nevoiași. Cum puteți da o mână de ajutor:

Este deja o tradiție ca Asociația Filantropia Ortodoxă Bistrița-Năsăud să organizeze campanii de ajutorare, în pragul sărbătorilor. 

De sărbătoarea dragostei și a iubirii ni se dăruiește Darul cel mai de preț – Domnul Iisus Hristos. Iar noi suntem îndemnați să urmăm dărnicia Cerului, oferind la rândul nostru bunătate și dragoste jertfelnică…!

Anul trecut, de Crăciun, cu ajutorul lui Dumnezeu care a lucrat în chip minunat prin dumneavoastră, am ajuns cu daruri bogate la 1.000 de copii și oameni sărmani, oferindu-le mare bucurie și multă speranță”, a precizat preotul Marius Pintican.

Până în 16 decembrie, bistrițenii care doresc să se implice o pot face aducând donații la sediul Asociației Filantropia din Bistrița.

Aici se va derula și în acest an campania Îmbracă un copil orfan de Crăciun și mângâie pe cei nevoiași! 

Voluntarii Asociației Filantropia încearcă să îmbrace în HAINE NOI și să ofere DARURI persoanelor nevoiașe din Bistrița-Năsăud. Este vorba despre copii orfani, copii cu handicap, copii din familii monoparentale sau din familii numeroase cu situație precară.

Vor fi, de asemenea, ajutați și copiii internați la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, care își vor petrece sărbătorile în spital.

Voluntarii nu vor uita nici de pacienții hemodializați de la Spitalul Județean, dar nici de bătrânii singuri, bolnavi, aflați în situații de dificultate. 

Între cei care vor primi daruri de Crăciun se află și beneficiarii de la Cantina socială Sfânta Filofteia, dar și persoanele cu deficențe de auz (surdo-mute) sau cei privați de libertate care nu au de la cine primi un dar de sărbători.

„Postul Nașterii Domnului este un bun prilej de a fi mai buni, mai milostivi, mai darnici, încercând să împlinim faptele milei creștine:

Căci flămând am fost și Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și Mi-ați dat să beau; străin am fost și M-ați primit; gol am fost și M-ați îmbrăcat; bolnav am fost și M-ați cercetat; în temniță am fost și ați venit la Mine!” (Matei 25, 35-37).

Este dispobilă AICI inclusiv o listă cu 500 de copii și persoane nevoiașe.

„…Puteți să alegeți și să ne comunicați cui doriți să oferiți un cadou, fie aici în comentarii, fie telefonic sau la sediul nostru din Bistrița, Piața Unirii nr. 9”, a mai explicat preotul Marius Pintican. 

Cei care preferă să trimită bani pentru a se cumpăra cadouri sau aște lucruri necesare celor nevoiași – pot face donații în bani, în contul Asociației Filantropia Ortodoxă Filiala Bistrița-Năsăud RO09RNCB0038130592410001, cod fiscal 31017916, BCR – Bistriţa – cu specificația – „Dar de Crăciun”. Termenul limită este 16 decembrie.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...