6.8 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 10, 2022

AJUTĂM?! O asistentă medicală de la Spitalul Județean Bistrița-Năsăud a rămas fără casă, în urma unui incendiu

O asistentă medicală de la ATI a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a rămas fără un acoperiș deasupra capului, cu doar o lună înainte de Crăciun. Casa acesteia a fost mistuită de flăcări, într-un incendiu violent petrecut weekendul trecut.

Weekendul trecut, două case din Unirea au fost mistuite de flăcări, în urma unui incendiu izbucnit la un atelier situat spatele clădirilor. Doi frați au rămas în doar câteva clipe fără agoniseala de o viață. Mai multe detalii despre incendiu puteți citi mai jos:

FOTO/VIDEO: Două case și un atelier făcute scrum în urma unui incendiu în Unirea

Se pare că într-una din case locuia o asistentă medicală din cadrul Secției ATI a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala Bistrița-Năsăud a făcut un apel pe rețelele de socializare, cerând ajutor financiar pentru Daniela Sigartău.

„Din nefericire, munca lor de-o viață a fost distrusă aproape în totalitate. Acoperișul nu mai există și apa se înfiltrează peste tot. Ce n-a distrus focul, distruge ploaia. Urgența majoră este refacerea acoperișului și a structurii care a ars. Daniela și familia ei au nevoie de ajutorul nostru! Cine poate și cu cât poate! Chiar dacă pare puțin, știm că puțin de la mai mulți poate însemna ajutorul de care familia Sigartău are atât de mare și urgentă nevoie acum! Sunt convinsă că vom da dovadă de solidaritate și nu-i vom lăsa singuri!

Contul familiei Sigartău este:

Titular: Sigartău Sîngeorzan Marius (soțul Danielei)

RO04BTRLRONCRT0V27032001”, este mesajul OAMGMAMR BN.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Iubești înghețata și cheesecake-ul de la Gelateria Aniela? Le poți comanda pentru masa de Crăciun sau Revelion

Masa de Crăciun și de Revelion e plină de bunătăți tradiționale. Cei de la Gelateria Aniela...

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...