6.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

AJUTĂM?! O asistentă medicală de la Spitalul Județean Bistrița-Năsăud a rămas fără casă, în urma unui incendiu

O asistentă medicală de la ATI a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a rămas fără un acoperiș deasupra capului, cu doar o lună înainte de Crăciun. Casa acesteia a fost mistuită de flăcări, într-un incendiu violent petrecut weekendul trecut.

Weekendul trecut, două case din Unirea au fost mistuite de flăcări, în urma unui incendiu izbucnit la un atelier situat spatele clădirilor. Doi frați au rămas în doar câteva clipe fără agoniseala de o viață. Mai multe detalii despre incendiu puteți citi mai jos:

FOTO/VIDEO: Două case și un atelier făcute scrum în urma unui incendiu în Unirea

Se pare că într-una din case locuia o asistentă medicală din cadrul Secției ATI a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala Bistrița-Năsăud a făcut un apel pe rețelele de socializare, cerând ajutor financiar pentru Daniela Sigartău.

„Din nefericire, munca lor de-o viață a fost distrusă aproape în totalitate. Acoperișul nu mai există și apa se înfiltrează peste tot. Ce n-a distrus focul, distruge ploaia. Urgența majoră este refacerea acoperișului și a structurii care a ars. Daniela și familia ei au nevoie de ajutorul nostru! Cine poate și cu cât poate! Chiar dacă pare puțin, știm că puțin de la mai mulți poate însemna ajutorul de care familia Sigartău are atât de mare și urgentă nevoie acum! Sunt convinsă că vom da dovadă de solidaritate și nu-i vom lăsa singuri!

Contul familiei Sigartău este:

Titular: Sigartău Sîngeorzan Marius (soțul Danielei)

RO04BTRLRONCRT0V27032001”, este mesajul OAMGMAMR BN.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.