23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Asta da! Poliția Locală Sângeorz-Băi dă sfaturi proprietarilor de Jeep-uri cum să transporte fânul

Poliția Locală a orașului Sîngeorz-Băi vine cu sfaturi pentru proprietarii de Jeep-uri care transportă fân cu remorcile atașate. „Greblați, asigurați bine încărcătura și circulați cu viteză mică”, se numără printre recomandările polițiștilor locali din orașul-stațiune.

Polițiștii locali din orașul Sîngeorz-Băi vin cu recomandări pentru șoferii care se folosesc de mașinile de teren pentru a transporta fân pe străzile din stațiune.

Printre recomandările polițiștilor locale se numără: greblarea fânului, asigurarea încărcăturii și circularea cu viteză redusă.

„În atenția celor care transportă fânul cu Jeep-uri!!! Greblați, asigurați bine încărcătura dar, mai ales, circulați cu viteză mică pentru a nu împrăștia fânul pe șosele”, recomandă Poliția Locală Sîngeorz-Băi.

Agenții le atrag atenția și celorlalți locuitori ai stațiunii asupra faptului că curățenia de primăvară este obligatorie, iar persoanele fizice și juridice trebuie să mențină curățenia trotuarelor, a părții carosabile și a locurilor de parcare folosite.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. in tarile civilizate, cind te vede politia fara plasa peste fin, te opreste, iei 300 eur amenda si nu pleci pina nu ai plasa peste fin.
    Nui amendati dar facetile factura de vreo 200 lei si trimiteti o plasa acasa , sa isi acopere finul. sinte ieftine la firmele de materiale de constructii sau comandate on line .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.