23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FII REPORTER: Nu s-ar putea ridica gunoiul din zona centrală altcândva, seara sau dimineața devreme?

Un cititor ne-a semnalat faptul că astăzi, în zona centrală a orașului, în zona primăriei, traficul s-a desfășurat cu dificultate din cauza mașinilor de la Supercom, care adunau gunoiul în zonă.

Stai în trafic pe centru câte o jumătate de oră pentru că sunt cei care adună gunoaiele, de la Supercom, în față. Pe Gheorghe Șincai, în față la primărie. În plină amiază.

Cum Doamne se poate întâmpla așa ceva? În mijlocul zilei, ei să vină… Păi ce au făcut toată noaptea? Să vină dimineața, când sunt de dus gunoaiele, nu la 12.00, când încurcă toată circulația”, spune un cititor Bistrițeanul.ro.

Problema a fost semnalată în mai multe rânduri, în cadrul ședințelor de Consiliu Local, însă lucrurile nu s-au rezolvat.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Dar oare cititorul nu vede mașinile oprite neregulamentar și pe stânga și pe dreapta? Că dacă erau 2 benzi libere cum ar trebui să fie, nu mai aveam acum articol in ziar. Și nu cred că i-ar conveni cuiva să-i treacă mașina de gunoi pe sub geam dimineața la 5. Gălăgia făcută e amplificată de liniștea dimineții și se trezește tot cartierul. Vă spun din proprie experiență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.