9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

ATENȚIE! Parterul Spitalului, închis! Ce se-ntâmplă cu pacienții:

Începând de azi, până miercuri, parterul spitalului se închide. Aceasta se datorează unor lucrări. Cel mai tare vor resimți această restricție pacienții de la UPU ce trebuie internați.

Lucrările de modernizare a parterului Spitalului Județean, avansează rapid. Acum a sosit momentul de intervenție asupra pardoselii.

Pentru acest lucru, coridorul parterului trebuie închis. Lucrările vor dura aproximativ două zile.

Cei care vor avea cel mai mult de „suferit” de pe urma acestui lucru sunt pacienții de la UPU care urmează să fie transferați pe secții.

„Începând de astăzi, luni 13.08.2018, ora 14:00 până miercuri 15.08.2018, ora 8:00, va fi restricționat total accesul pe coridorul de la parterul spitalului (zona de șantier), datorită lucrărilor de intervenție la pardoseli. În acest interval transferul pacienților din UPU către spital se va face prin curtea spitalului. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a anunțat managerul Spitalului, Gabriel Lazany, pe pagina sa de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.