-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

În cârje, la Parchetul Militar: Artistul bistrițean rănit de o grenadă a jandarmilor depune plângere penală

Imaginea cu piciorul zdrobit de o grenadă a unui bistrițean făcea înconjurul Internetului zilele trecute. Rănile care l-au țintuit la pat și îi permit să se miște doar cu cârje au fost făcute de o grenadă aruncată de jandarmi la protestul de vineri. Bistrițeanul va depune plângere împotriva jandarmilor care l-au băgat în spital.

Printre protestatarii care au fost prezenți vineri în Piața Victoriei s-au numărat și foarte mulți bistrițeni. Artistul Octavian Ureche, stabilit în București de ceva vreme, a susținut și el protestul Diasporei, fiind prezent în Piața Victoriei.

Protestul i-a lăsat „un tatuaj pe viață”, după cum spune bistrițeanul pe pagina sa de Facebook. Acesta a fost rănit de una dintre grenadele cu gaze lacrimogene aruncate de jandarmerie în mijlocul protestatarilor.

Materialul care compune grenada a făcut o gaură în piciorul bistrițeanului, rănile provocate necesitând o intervenție chirurgicală. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Deși încă nu și-a revenit și abia se deplasează cu ajutorul unei cârje, bistrițeanul este decis să depună plângere penală la Parchetul Militar, împotriva oamenilor legii care l-au băgat în spital.

„Mâine (n.r. azi) se strâng mai multe victime și mă iau cu mașina mai întâi la IML și dup-aia la Parchet. M-aș fi dus de ieri (n.r. sâmbătă), dar sunt într-un picior și de-abia acum încep să mă prind cum e cu cârjele”, a postat pe Facebook Octavian Ureche.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.