16.6 C
Bistrița
joi, august 18, 2022

În cârje, la Parchetul Militar: Artistul bistrițean rănit de o grenadă a jandarmilor depune plângere penală

Imaginea cu piciorul zdrobit de o grenadă a unui bistrițean făcea înconjurul Internetului zilele trecute. Rănile care l-au țintuit la pat și îi permit să se miște doar cu cârje au fost făcute de o grenadă aruncată de jandarmi la protestul de vineri. Bistrițeanul va depune plângere împotriva jandarmilor care l-au băgat în spital.

Printre protestatarii care au fost prezenți vineri în Piața Victoriei s-au numărat și foarte mulți bistrițeni. Artistul Octavian Ureche, stabilit în București de ceva vreme, a susținut și el protestul Diasporei, fiind prezent în Piața Victoriei.

Protestul i-a lăsat „un tatuaj pe viață”, după cum spune bistrițeanul pe pagina sa de Facebook. Acesta a fost rănit de una dintre grenadele cu gaze lacrimogene aruncate de jandarmerie în mijlocul protestatarilor.

Materialul care compune grenada a făcut o gaură în piciorul bistrițeanului, rănile provocate necesitând o intervenție chirurgicală. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Deși încă nu și-a revenit și abia se deplasează cu ajutorul unei cârje, bistrițeanul este decis să depună plângere penală la Parchetul Militar, împotriva oamenilor legii care l-au băgat în spital.

„Mâine (n.r. azi) se strâng mai multe victime și mă iau cu mașina mai întâi la IML și dup-aia la Parchet. M-aș fi dus de ieri (n.r. sâmbătă), dar sunt într-un picior și de-abia acum încep să mă prind cum e cu cârjele”, a postat pe Facebook Octavian Ureche.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...