19.8 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

GROAZNIC: Un tânăr artist din Bistrița a fost rănit la protestul din Piața Victoriei! O grenadă cu șrapnel i-a găurit piciorul

Imaginea unui tânăr cu piciorul găurit de o grenadă aruncată de jandarmi ieri seară, la protestul Diasporei din Piața Victoriei a devenit virală fiind distribuită pe toate rețelele de socializare. Tânărul care s-a ales cu această rană a absolvit Liceul „Corneliu Baba” din Bistrița și a transmis un mesaj dur autorităților:

România 2018. Opera de artă a jandarmeriei române, care a folosit grenade cu shrapnel de cauciuc for fuck sakes. Nu glumesc. Ăla e piciorul meu, iar fata de lângă mine a fost bătută până a leșinat. Dacă nici acum nu se curăță țara asta de nenorociții ăștia, eu mi-am făcut bagajele și m-am cărat definitiv. Oricum, am primit un «tatuaj» pe viață. Mulțumesc din suflet miliției române. Să nu vă mirați dacă de acum vă scuip în față când vă văd…”, scria azi-noapte, cu puțin înainte de miezul nopții, de pe patul de spital, tânărul artist Octavian Ureche.

Octavian Ureche a absolvit Liceul de Arte Corneliu Baba din Bistrița, dar s-a stabilit în București unde se ocupă de animație și efecte vizuale pentru reclame și filme. Imaginea cu rana sângerândă provocată de jandarmi, ieri seară, în Piața Victoriei a devenit virală pe internet.

Domnu’ chirurg plastician o făcut treabă bună. Sper. Eu îl cred, nu prea am de ales. Oricum, important e să-mi pot folosi piciorul like in the «good old days». O să dureze ceva. Dar acum am timp destul să mă recuperez și să dau cu ei de pământ, legally speaking. PS. Restul e doar aquired taste vizual…”, a mai comentat Octavian Ureche după operație. 

Intervenția chirurgicală plastică pare ok, la prima vedere… Momentan sunt la pat, vreo lună de zile va trebui să folosesc cârje, dar mușchiul, nervii și oasele sunt intacte… So fingers crossed”, a precizat Octavian Ureche pentru Bistrițeanul.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...