18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

ATENȚIE! Se închide traficul pe Valea Ghinzii

Într-o postare pe pagina de Facebook, viceprimarul orașului, Cristian Niculae, anunță că traficul se închide în perioada următoare pe strada Valea Ghinzii. Motivul… schimbarea unui pod rutier peste Valea Ghinzii. VEZI până când va fi restricționat traficul:

Începând de luni, 4 noiembrie, traficul rutier pe strada Valea Ghinzii va fi închis pe porțiunea podului, timp de o lună, respectiv până în 6 decembrie inclusiv.

Accesul auto către oraș pentru cei care locuiesc după acest pod, spre strada Lacului și Aerodrom se va putea face doar ocolind prin Unirea, pe strada Aerodromului și folosind podul de la Goldplast.

Aceste lucrări fac parte din proiectul Drum de acces și utilități aferente Complexului Sportiv Polivalent” în valoare de 27 milioane lei, derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

„Șantierul de pe strada Valea Ghinzii merge bine! Se lucrează intens atât la îngroparea rețelelor electrice, cât și la introducerea rețelei de canalizare.Toamna aceasta frumoasă și târzie ne dă oportunitatea de a lucra într-un ritm susținut pentru a ieși din zona caselor cu lucrările care presupun săpături, până la venirea iernii, așa cum am cerut constructorului.”, scrie Cristian Niculae pe pagina de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...