14.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

ATENȚIE! Se ridică mașinile din fața Liceului Sportiv! Străduța – cu dublu sens!

Străduța din fața Liceului Sportiv, ce face legătura Grănicerilor – Calea Moldovei – a fost transformată. Mașinile parcate pe pista de biciclete sunt ridicate.

Sensul giratoriu de la intersecția străzilor Gen. Grigore Bălan cu Avram Iancu s-a închis azi. Astfel, circulația este deviată pe rute alternative.

Se închide zona sensului giratoriu de pe Gen. Grigore Bălan. CÂT vor dura lucrările:

Pe unele străzi s-a schimbat și regimul de circulație. Este și cazul străduței care face legătura Grănicerilor – Calea Moldovei, străduță care trece prin fața Liceului Sportiv.

Aceasta a devenit stradă cu sens dublu de circulație, pe aici fiind deviat inclusiv transportul în comun.

Încă de la primele ore ale dimineții, mașina de ridicări a municipalității a luat mașinile parcate pe pista de biciclete din zonă. Și până acum staționarea era interzisă aici. Însă odată cu schimbarea regimului de circulație, mașinile parcate necorespunzător sunt imediat ridicate.

Se vor ridica mașinile parcate necorespunzător inclusiv pe strada Gărinicerilor, care va avea un trafic mai intens decât până acum, pe perioada celor 30 de zile cât e închis sensul giratoriu.

Amenda pentru parcarea neregulamentară este de 490 de lei. La aceasta se adaugă taxa de ridicare si depozitare a mașinii.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Turc și Hangan acești doi incompetenti au adus orașul în ruine, ne distrugem mașinile din cauza unor proiecte aberante și fără sens ,pe lângă asta sunt și executate prost uitați-vă cum pun la loc pavajul ce strambaturi și hărtoape se vad pe suprafața lui calitatea asfaltului foarte proasta o mizerie de șantier peste tot ,sa vina anul 2024 ca nici neamurile nu va mai voteaza.

  2. sa se faca mai repede alegerile locale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa ii felicitam pe astia doi turc si hangan si pe aia de la achizitiile care habar nu au de constructii si de planificare lucrari intr-un oras in care traiesc oameni si nu este pustiu cum este in capul unora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dezastru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu se pot face alegeri locale mai repede? in Bistrita??? ii doare fix la basca!!!!! isi bat joc de noi la propriu. Nici un alt primar niciodata nu si-a batut joc asa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...