11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Ați văzut-o?!? A plecat de acasă la muncă, la Leoni, și apoi nu s-a mai putut lua legătura cu ea!

O tânără din Teaca este căutată cu disperare de familie. Aceasta a plecat la muncă, la Leoni. Apoi nu s-a mai putut lua legătura cu ea. A fost sesizată și poliția.

În 10 mai, Antonia Tamara Egyed a plecat de acasă spre serviciu, la Leoni. Nimeni nu bănuia nimic până când nu au reușit să o mai contacteze.

Am sunat-o, dar la toți din familie ne-a blocat numerele. Am sunat-o de pe alte numere de telefon, iar când ne auzea vocea, ne închidea. Apoi, nu am mai putut-o suna, pentru că probabil și-a scos cartela. Și nu mai știm nimic de ea. Vă dați seama, la câte se întâmplă în ziua de azi, că ne trece prin gând ce e mai rău„ au explicat, pentru Bistrițeanul.ro, membrii familiei Antoniei.

Semnalmente – tânăra are:

  • înălțimea de 1,70 m
  • greutate de aproximativ 80-90 de kg
  • păr șaten mediu
  • față ovală, ten deschis și ochi căprui.

La data dispariției era îmbrăcată cu:

  • o bluză de culoare neagră tip polar
  • pantaloni de trening negri
  • pantofi sport albi

Am înțeles de la șeful de pe secția unde ea lucra la Leoni că ea și-a dat demisia în ziua aceea. Și că și-ar mai fi dat și un băiat demisia, tot atunci. Dar noi nu știm nimic de ea. Vrem să știm că e bine! Am anunțat și poliția și sperăm să dăm de ea!” au mai spus membrii familiei tinerei.

Dispariția Antoniei a fost sesizată polițiștilor în data de 12 mai. Cine o vede pe Antonia este rugat să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție, să sune la 112 sau la numărul fratelui Antoniei – 0742.688.580.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: