11.2 C
Bistrița
vineri, septembrie 30, 2022

Au început înscrierile pentru Bursele NOSA, oferite de Primăria Bistrița

La fiecare început de an universitar, Primăria Bistrița oferă burse NOSA pentru absolvenții de liceu bistrițeni. Au început deja înscrierile, iar viitorii studenți sunt așteptați să se înscrie pentru a beneficia de banii oferiți de Primărie.

Au început înscrierile pentru Bursa NOSA! Bursa se acordă începând din anul 2009. Ajutorul este de 500 lei în fiecare lună, pe toată perioada studiilor universitare de bază, până la obţinerea licenţei. Asta cu condiţia ca beneficiarii burselor să promoveze la toate examenele, iar media generală a anului de studiu să fie minim 8.50.

Bursa Nosa nu exclude posibilitatea ca studentul să beneficieze şi de alte forme de sprijin financiar, inclusiv burse în străinătate.

Pentru a beneficia de banii puși la dispoziție de Primărie, doritorii trebuie să demonstreze că au avut rezultate deosebite pe tot parcursul liceului. Printre actele doveditoare, aceștia trebuie să prezinte și diplome obținute la olimpiadele naționale sau internaționale.

Bursa NOSA se acordă doar candidaţilor cu domiciliul în municipiul Bistriţa şi care au absolvit unul din liceele sau colegiile din oraș.

Beneficiarii Bursei de merit vor participa la conferinţe, sesiuni de comunicări şi alte evenimente importante organizate de către Primăria municipiului Bistriţa (Ziua Tineretului, Zilele Bistriţei, Premiile anuale ale municipiului Bistriţa etc.), la care sunt solicitaţi.

Cererea de înscriere se găseşte pe site-ul www.primariabistrita.ro sau la Centrul de Relaţii cu Publicul din Str. Gheorghe Şincai nr. 2.

Dosarele de candidatură se depun până la data de 01 octombrie 2019, ora 14:00, la Centrul de Relaţii cu Publicul.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...