13.6 C
Bistrița
luni, mai 16, 2022

Au început înscrierile pentru Bursele NOSA, oferite de Primăria Bistrița

La fiecare început de an universitar, Primăria Bistrița oferă burse NOSA pentru absolvenții de liceu bistrițeni. Au început deja înscrierile, iar viitorii studenți sunt așteptați să se înscrie pentru a beneficia de banii oferiți de Primărie.

Au început înscrierile pentru Bursa NOSA! Bursa se acordă începând din anul 2009. Ajutorul este de 500 lei în fiecare lună, pe toată perioada studiilor universitare de bază, până la obţinerea licenţei. Asta cu condiţia ca beneficiarii burselor să promoveze la toate examenele, iar media generală a anului de studiu să fie minim 8.50.

Bursa Nosa nu exclude posibilitatea ca studentul să beneficieze şi de alte forme de sprijin financiar, inclusiv burse în străinătate.

Pentru a beneficia de banii puși la dispoziție de Primărie, doritorii trebuie să demonstreze că au avut rezultate deosebite pe tot parcursul liceului. Printre actele doveditoare, aceștia trebuie să prezinte și diplome obținute la olimpiadele naționale sau internaționale.

Bursa NOSA se acordă doar candidaţilor cu domiciliul în municipiul Bistriţa şi care au absolvit unul din liceele sau colegiile din oraș.

Beneficiarii Bursei de merit vor participa la conferinţe, sesiuni de comunicări şi alte evenimente importante organizate de către Primăria municipiului Bistriţa (Ziua Tineretului, Zilele Bistriţei, Premiile anuale ale municipiului Bistriţa etc.), la care sunt solicitaţi.

Cererea de înscriere se găseşte pe site-ul www.primariabistrita.ro sau la Centrul de Relaţii cu Publicul din Str. Gheorghe Şincai nr. 2.

Dosarele de candidatură se depun până la data de 01 octombrie 2019, ora 14:00, la Centrul de Relaţii cu Publicul.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

CE faci cu cel mic în vacanța de vară? Îl duci la Ianiki: distracție, ateliere, explorare, excursii!

Vine vacanța de vară și acest lucru îngrozește părinții care NU au soluții cu cine să-și...

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...