34.9 C
Bistrița
duminică, iulie 14, 2024

La Bistrița va lua naștere un proiect unic în România: Autism Blue Village. O mare companie e interesată să-l finanțeze

La Bistrița va fi amenajat un sat special pentru persoanele cu tulburări din spectrul autist. Autism Blue Village ar putea fi finanțat de Emerson Cluj, compania arătându-se interesată de proiect.

Bistrița ar putea avea primul „sat” din țară dedicat persoanelor cu tulburări din spectrul autist. Ana Dragu, fondatoarea Centrului de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț a susținut zilele trecute o prezentare a proiectului Autism Blue Village la Emerson Cluj.

Se pare că compania clujeană este interesată de finanțarea acestui proiect. Proiectul va fi lansat săptămâna viitoare.

„Mai mult, Emerson Cluj și-a manifestat interesul de a angaja persoane cu dizabilități, ceea ce m-a bucurat mult. Ne bucurăm de colaborarea cu Emerson și le mulțumim pentru interes și pentru demersul de conștientizare a autismului”, precizează Ana Dragu.

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: