25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Avem profesioniști în DEMOLĂRI: Arimar STR Construct – Demolări în Bistrița-Năsăud și oriunde în România

Culmea, într-o lucrare de reconstrucție, mare consumatoare de timp și energie este tocmai demolarea și pregătirea spațiului pentru reamenajare. După ani de experiență în domeniu, în străinătate, băieții din spatele Arimar STR Construct din Năsăud s-au gândit să ofere astfel de servicii și acasă, în Bistrița-Năsăud, dar și oriunde în România.

Nu de puține ori lucrările de demolare presupuse de reconstrucții sunt o corvoadă: consumă timp, energie și vin cu mult praf și mizerie. Arimar STR Construct din Năsăud te ajută să-ți păstrezi energia pentru redecorare și te scapă și de mizeria și deșeurile rezultate din demolare.

Arimar STR Construct execută lucrări de demolări interioare și exterioare în apartamente, case sau clădiri rezidențiale. Năsăudenii asigură și transportul deșeurilor rezultate.
Printre lucrările asigurate de Arimar STR Construct se numără săpături manuale, evacuare moloz, spargerea plăcilor de beton sau tăierea pereților interiori și exteriori.

Puteți apela la Arimar STR Construct și dacă aveți de demolat balcoane, pereți interiori din cărămidă, beton sau BCA, dacă aveți de decoperat gresia, faianța veche, mozaicul sau șapa. Vă scapă și de tencuiala veche și chiar și de acoperiș dacă doriți să-i schimbați fața.

Arimar STR Construct vă ajută inclusiv la demolarea anexelor din gospodărie.
Întrucât folosesc utilaje performante și profesionale, scăpați și de grija zgomotului și a prafului, care sunt reduse considerabil.

Vă puteți programa lucrarea, puteți cere o ofertă de preț sau informații suplimentare la 0742.662.734. De asemenea, le puteți vedea lucrările pe pagina lor de Facebook Demolări Bistrița Năsăud

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.