25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Aquabis: Petriș, Satu Nou, Orheiu Bistriței, Jelna, Buduș, Budacu de Jos, fără apă potabilă peste noapte! Sistemul de alimentare, suprasolicitat

Din cauza faptului că sistemul de alimentare cu apă este suprasolicitat în această perioadă, procesul de acumulare a apei în rezervoare este afectat. Aquabis anunță sistarea furnizării apei potabile în Petriș, Satu Nou, Orheiu Bistriței, Jelna, Buduș, Budacu de Jos.

Începând de azi, 9 iulie 2024, de la  ora 23.00 până mâine, 10 iulie 2024, la ora 07.00, se întrerupe apa potabilă în localitățile Petriș, Satu Nou, Orheiu Bistriței, Jelna, Buduș, Budacu de Jos.
Acesta este intervalul necesar pentru ca nivelul apei din rezervoare să atingă cote optime.
Reiterăm rugămintea de a folosi apa potabilă provenită din rețeaua publică cu prudență și responsabilitate.
Folosiți apa potabilă – îndeosebi în această perioadă – doar în scopuri esențiale – pentru băut, nevoi igienico-sanitare și casnice.
Evitați sau reduceți frecvența acțiunilor precum irigații, spălarea trotuarelor, umplerea piscinelor, etc.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval”, transmite Aquabis.

Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon : 0263 213 117 și 0372 742 478.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.