20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă astăzi, în Bistrița, Târlișua, Colibița. Mâine, se întrerupe apa la Braniștea și Măluț

Astăzi 10 iulie 2024, între orele 09.00 – 16.00, se va sista furnizarea apei potabile total în localitatea TÂRLIȘUA – anunță Aquabis. În acest interval orar se vor efectua lucrări de remediere a unei avarii.

UPDATE 20.50:

Din cauza faptului că sistemul de alimentare cu apă este suprasolicitat în această perioadă, procesul de acumulare a apei în rezervoare este afectat. 

Aquabis va sista furnizarea apei potabile începând de astăzi, 10 Iulie 2024, de la  ora 23.00 până mâine, 11 Iulie, la ora 07.00, în localitățile Satu Nou, Petriș, Orheiu Bistriței, Jelna, Buduș, Budacu de Jos.

Acesta este intervalul necesar pentru ca nivelul apei din rezervoare să atingă cote optime.

Reiterăm rugămintea de a folosi apa potabilă provenită din rețeaua publică cu prudență și responsabilitate, îndeosebi în această perioadă.

Folosiți apa potabilă doar în scopuri esențiale – pentru băut, nevoi igienico-sanitare și casnice. Evitați sau reduceți frecvența acțiunilor precum irigații, spălarea trotuarelor, umplerea piscinelor, etc”, transmite Aquabis.

Joi, 11 iulie 2024, Electrica Beclean va efectua unele lucrări programate pe rețeaua de energie electrică din zona Braniștea și Măluț.

Din acest motiv, furnizarea apei potabile în localitățile BRANIȘTEA și MĂLUȚ  va fi întreruptă în intervalul orar 09.00 – 15.00 (estimativ).

Vă rugăm să vă asigurați o rezervă de apă potabilă din timp pentru necesitățile casnice”, transmite Aquabis.

Între orele 10.00 – 15.00 , se va sista furnizarea apei potabile în BISTRIȚA, pe strada Ion Slavici și pe străzile adiacente cuprinse între str. I. Slavici și Drumul Dumitrei Vechi.

În acest interval orar se vor efectua lucrări de remediere a unei avarii.

Între orele 09.00 – 13.00, se va sista apa potabilă în Colibița și Mița – Total.

În acest interval orar se vor efectua lucrări de remediere a unei avarii.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

AQUABIS îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.