22.2 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

ONG „Meteo.BN”: Trei localități din Bistrița-Năsăud au depăşit limita de caniculă ieri

Potrivit lui Mihai Bălan de la ONG „Meteo.BN”, ieri, 3 localități din județul nostru au depăşit limita de caniculă. Este vorba despre Beclean, Monor și Ciceu Mihăieşti, în cea din urmă înregistrându-se și cea mai ridicată temperatură – 35.6°C.

Arşița se ascute pe zi ce trece în judeţul nostru, cu maxime aflate, în general, în creştere pentru a treia zi consecutiv.

3 localități au depăşit limita de caniculă, Beclean, Monor și Ciceu Mihăieşti, în aceasta din urmă înregistrându-se și cea mai ridicată temperatură – 35.6°C, la ora 17:52.

În estul județului sunt areale restrânse unde ploile de ieri şi-au spus cuvântul, aici maximele fiind uşor mai ponderate„, explică Mihai Bălan.

În continuare, vremea va rămâne călduroasă, local caniculară, iar valul de căldură va atinge apogeul în zilele de week-end.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.