8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Aveți copii pasionați de arheologie? Sunt așteptați să se implice într-un proiect fascinant, la Biserica Evanghelică de la Vermeș

Pe perioada vacanței de toamnă, elevii pasionați de arheologie pot să se implice într-un proiect fascinant, desfășurat la Biserica Evanghelică de la Vermeș. Participanții vor avea ocazia să învețe lucruri interesante despre trecutul istoric și cultural al regiunii.

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud în colaborare cu Petrus Italus Trust – Alianța pentru patrimoniul bistrițean și Ambulanța pentru Monumente Bistrița-Năsăud oferă în perioada 30.10-03.11.2023 o oportunitate interesantă pentru cei pasionați de arheologie să se implice într-un proiect arheologic fascinant desfășurat la Biserica Evanghelică de la Vermeș, în care participanții au ocazia de a învăța mai multe despre trecutul istoric și cultural al regiunii„, se explică pe pagina de Facebook a Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud. 

În cadrul acțiunii, elevii vor lucra direct cu arheologi profesioniști, pentru a înțelege mai bine procesul de cercetare și metodele folosite în acest domeniu.

Este o ocazie deosebită de a vă implica într-un proiect cultural și științific valoros și de a vă bucura de o săptămână captivantă în lumea arheologiei„, a mai precizat sursa citată.

Înscrierile se desfășoară în perioada 𝟐𝟒-𝟐𝟕.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟑, la numărul de telefon 0742 762 831, coordonatorul proiectului fiind Angelica Moldovan.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.