21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Avioane fără pilot, rachete antitanc și alte surprize, în premieră, la Parada de Centenar

Dacă tot e Centenarul, și sărbătoarea Zilei Naționale a României trebuie să fie una mai aparte. Așa că la parada de sâmbătă, bistrițenii vor putea admira armament ce nu a mai fost prezentat până acum. În premieră, avioane de cercetare fără pilot sau rachete antitanc dirijate. Plus multe altele:

Sâmbătă, de 1 Decembrie, va fi mare sărbătoare în întreaga Românie. La Bistrița, manifestațiile prilejuite de 100 de ani de la Marea Unire vor începe la ora 15:30, cu ceremonialul religios de la statuia lui Andrei Mureșanu.

Întregul program al zilei, cât și străzile ce vor fi închise, puteți revedea AICI.

Fiind Centenarul, sărbătoarea e cu mare fast! Vor fi împărțiți fluturași cu Imnul României, pentru ca toți cei prezenți la eveniment să îl poată intona.

Reprezentanții Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” au anunțat că în acest an, bistrițenii vor avea parte de o premieră.

La paradă vor fi aproximativ 750 de participanți, împărțiți în 18 blocuri de paradă. Vor defila cei din sistemul de apărare, ordine publică, siguranța națională, Crucea Roșie, Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență, Cercetașii bistrițeni etc.

Bistrițenii vor putea admira 60 de mijloace tehnice, iar în premieră vor fi prezentate avioane de cercetare fără pilot, rachete antitanc dirijate, sisteme de observare și conducere a focului artileriei.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...