22.2 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Avioane NATO survolează zona Bistriței!

Bistrițenii au fost panicați ieri, după ce la mai multe ore ale zilei s-au auzit avioane survolând zona. Se pare că ar fi vorba de un avion Boeing KC-135T Stratotanker aparținând US Air Force (USAF).

Panică printre bistrițeni, ieri, după ce s-au auzit avioane survolând zona. Deși sunetul s-a auzit la diferite ore ale zilei, se pare că ar fi fost vorba de un singur avion.

Un Boeing KC-135T Stratotanker aparținând US Air Force (USAF) a survolat zona județului nostru, și nu numai. ”Ruta” acestuia a fost ”văzută” și făcută publică pe rețelele de socializare, stârnind discuții și controverse.

Acest tip de avion ar fi unul folosit pentru realimentarea avioanelor neidentificabile.

Totuși, și în această dimineață a putut fi auzit un avion care survola zona. Cei care doresc să urmărească mișcările acestuia, o pot face accesând site-ul www.flightradar24.com .

În aceste momente, conform site-ului, sunt două avioane care survolează zona. E vorba de un McDonnell Douglas KC10 Extender și un Boeing KC-135T Stratotanker.

Odată cu izbucnirea războiului din Ucraina, NATO a anunțat că e ”cu ochii” pe ce se întâmplă acolo și că își mărește prezența în țările vecine cu aceasta.

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. Iliescu, Băsescu, Geoana, Petre Roman pune-ți mâna pe arme și apărați țara.30 de ani ați furat-o apărați acuma țara tuva-n gura de jogosi.Ne-ți vândut precum un obiect sa va îmbogățiți voi, nu ati avea liniște in mormânt!!!

  2. Realitatea doare, asa-i milenialilor ?
    Cu mai mult de 60% fara armata facuta, suntem frigarui fazendate pentru barbarii din est 🙁
    PS – indignati-ve pe Tik shit, poate ajuta la ceva… !

  3. Nu știe cineva unde sunt valutiștii din Decebal? Miercuri îi aștepta o dubă a poliției cu niste flăcăi zdraveni, probabil să schimbe ceva, sau să-i ducă la „raport”, dar nu era niciunul la program. Or fi plecat să se înroleze?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.