22 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Avocata Monica Săsărman prinde încă un mandat de 4 ani în CA Tarom

Avocata Monica Săsărman va face parte încă 4 ani din Consiliul de Administrație al companiei Tarom. Bistrițeanca a fost numită în CA al Tarom în toamna anului 2022. Aceasta este și secretar de stat în Ministerul Dezvoltării și Lucrărilor Publice din același an.

Potrivit știripesurse.ro, o firmă de recrutare din Ploiești s-a întins cu procedura de selecție a noilor membri ai Consiliului de Administrație TAROM pe mai bine de un an.

Cu toate acestea, un singur membru din CA TAROM s-a schimbat, iar la ceilalți li s-au prelungit mandatele cu încă 4 ani. În ședința din 15 iunie, Adunarea Generală a Acționarilor TAROM a investit în funcție noul Consiliu de Administrație.

Printre cei cărora li s-a prelungit mandatul cu încă 4 ani se numără și avocata Monica Săsărman, care face din Consiliul de Administrație al Companiei TAROM încă din toamna anului 2022.  Indemnizația lunară încasată de membri ajunge la 12.500 de lei.

Tot din 2022, Monica Săsărman este și secretar de stat în Ministerul Dezvoltării și Lucrărilor Publice.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.