19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan International Wine Competition se desfășoară pentru prima dată în România și reunește cei mai importanți specialiști și producători de vinuri din Europa. Punctul culminant va fi o cină de gală ce se va desfășura la Hotel Metropolis, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune vinuri din competiție.

Pentru prima dată, România și Bistrița-Năsăud găzduiește Balkan International Wine Competition, una dintre cele mai importante concursuri din Europa dedicate vinurilor. Se vor putea gusta vinuri din România, Grecia, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Turcia, Italia sau Ungaria.

Evenimentul va avea loc în perioada 1-3 iunie, la Castelul Teleki de la Posmuș. Va reuni masters of wine, vinificatori din lumea întreagă, experți și jurnaliști de vinuri de talie internațională.

Punctul culminant va fi în data de 3 iunie, cu o cină specială, care va avea loc la Hotel Metropolis. În cadrul evenimentului va avea loc și o degustare exclusivă de vinuri, care va începe la ora 17:30, alături de toți masters of wine prezenți în juriu.

Cina de gală va începe la ora 20:00, iar în cadrul său se va desfășura și ceremonia de premiere pentru cele mai bune vinuri din competiție, dar și din fiecare țară participantă.

Cei care vor lua parte la această cină exclusivistă vor putea să guste file de halibut, risotto și veloute de porumb, pulpă de rață cu piure de trufe, ciuperci coapte și baby spanac, iar la final se vor îndulci cu ștrudel cu mere și sos de vanilie.

Prețul de participare este de 85 de euro de persoană, iar cei care vor să ia parte și la degustarea exclusivă alături de juriul competiției vor plăti 120 de euro. Rezervările se pot face trimițând un e-mail la [email protected] sau la [email protected]. Ținută obligatorie de gală.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.