15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

Bărbatul care l-a înjunghiat pe fostul soț al nevestei sale a fost reținut. Ce riscă

În cursul nopții, bărbatul de 29 de ani care l-a înjunghiat pe fostul soț al nevestei sale chiar în curtea casei, sub privirea îngrozită a copilului său de 9 ani, a fost reținut pentru 24 de ore și va fi propus pentru arestare preventivă. Care sunt acuzațiile:

Un incident deosebit de violent a avut loc ieri după-masă, în curtea unei case de pe strada Tănase Tudoran. Un bărbat de 29 de ani l-a atacat cu un cuțit și o rangă pe fostul soț al actualei sale neveste, un alt bărbat de 30 de ani. Totul s-a petrecut sub ochii copilului de 9 ani al bărbatului. Mai multe despre acest subiect AICI și AICI.

Victima s-a ales cu o lovitură de cuțit în zona inimii și a fost transportat, în stare critică, la spital, de unde mai apoi a fost transferat la o clinică de chirurgie din Târgu Mureș.

După ce a fost audiat ore în șir, în cursul nopții, atacatorul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie propus judecătorilor pentru arest preventiv.

Acesta este acuzat de tentativă de omor. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă între 10 și 20 de ani de închisoare.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...