7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

Bărbatul care l-a înjunghiat pe fostul soț al nevestei sale a fost reținut. Ce riscă

În cursul nopții, bărbatul de 29 de ani care l-a înjunghiat pe fostul soț al nevestei sale chiar în curtea casei, sub privirea îngrozită a copilului său de 9 ani, a fost reținut pentru 24 de ore și va fi propus pentru arestare preventivă. Care sunt acuzațiile:

Un incident deosebit de violent a avut loc ieri după-masă, în curtea unei case de pe strada Tănase Tudoran. Un bărbat de 29 de ani l-a atacat cu un cuțit și o rangă pe fostul soț al actualei sale neveste, un alt bărbat de 30 de ani. Totul s-a petrecut sub ochii copilului de 9 ani al bărbatului. Mai multe despre acest subiect AICI și AICI.

Victima s-a ales cu o lovitură de cuțit în zona inimii și a fost transportat, în stare critică, la spital, de unde mai apoi a fost transferat la o clinică de chirurgie din Târgu Mureș.

După ce a fost audiat ore în șir, în cursul nopții, atacatorul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie propus judecătorilor pentru arest preventiv.

Acesta este acuzat de tentativă de omor. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă între 10 și 20 de ani de închisoare.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.