20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

FOTO/VIDEO BISTRIȚA: Tânăr înjunghiat sub ochii fiului de 9 ani

Grozăvia a avut loc în urmă cu puțin timp pe o stradă din Bistrița. Tânărul înjunghiat a fost resuscitat de echipajele medicale de urgență sosite la locul incidentului. Agresorul a fost deja preluat de polițiști.

Toată grozăvia a avut loc pe strada Tănase Tudoran din Bistrița, undeva peste Podul Budacului. Din informațiile noastre este vorba de un conflict spontan, între doi tineri. Unul dintre ei, în vârstă de 30 de ani, era tatăl unui băiețel de 9 ani și tocmai adusese copilul mamei, de care se despărțise, acasă, de la Târgu Mureș, unde locuia.

Se pare că la ultimele vizite în familia tatălui, copilul i-a povestit acestuia și femeii cu care trăia că acasă, la Bistrița, este bătut de soțul mamei. Se pare că iubita tatălui a depus o plângere la Poliție în acest sens, iar astăzi, când au adus copilul acasă, între cei doi bărbați a izbucnit un conflict spontan pe tema plângerii depuse la Poliție. Soțul mamei a sărit cu cuțitul și l-a înjunghiat, chiar sub ochii fiului, pe tată.

Imediat au ajuns în zonă echipajele medicale și cele ale poliției. Medicii au început imediat resuscitarea bărbatului și, se pare, că  manevrele au avut succes. Agresorul a fost imobilizat și preluat de polițiști.

[arve url=”http://www.bistriteanul.ro/wp-content/uploads/2018/04/injunghiat.mp4″ /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.