13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

VEZI TOP 10 evenimente de poveste marca Events and The City

Gina Condrea și Alina Bungărdean sunt două bistrițence care scriu povești. Memorabile. Pentru evenimente. Au făcut zeci până acum și nu a fost deloc simplu să alegem cele mai frumoase povești cu decor de basm și personaje reale. Până la urmă ne-am decis și cam acesta ar fi un TOP 10 al celor mai frumoase evenimente marca Events and the city.

Povestea frumoasă a fetelor din spatele firmei Events and the City am scris-o AICI, iar dacă nu ai citit-o până acum fă-ți câteva minute să vezi cum pasiunea se poate transforma într-o mică afacere care să-ți bucure sufletul în fiecare săptămână. Nu te îmbogățești, dar îți trăiești fericit visul, iar zâmbetele și mesajele de mulțumire sunt neprețuite.

Gina Condrea și Alina Bungărdean fac decoruri personalizate pentru evenimente și astfel scriu povești frumoase, memorabile, care nu se repetă, pentru fiecare client care apelează la serviciile lor.

Foarte atente la detalii și de o creativitate debordantă, Alina și Gina au scris până acum zeci de povești, cele mai multe de familie, dar au fost provocate și de asociații sau companii. Căsătoria, botezul, aniversările sunt evenimentele pentru care au făcut decoruri care spun o singură poveste, una adevărată, legată de pasiunile și detaliile care compun viața personajelor principale din centrul evenimentului.

Ne-am propus să alegem 10 dintre cele mai frumoase evenimente marca Event and the city. Neinspirată idee. E aproape imposibil să alegi doar 10. Toate sunt speciale, toate te cuceresc și fiecare este unicat și merită un loc în top. Asumându-ne riscul că nu ați putea fi de acord cu noi odată ce ați văzut toate evenimentele pe pagina de Facebook – Events and the City, ne facem totuși curaj și vă supunem atenției următorul clasament:

  1. The Great Gatsby – A fost o nuntă ca-n filme de care toți invitații își vor aminti mult timp. Mirii le-au lăsat să-și facă de cap pe fetele de la Events and the city, care au ales o temă cu elegantă, în care micile detalii au făcut diferența între o petrecere reușită si una cu adevărat extraordinara. Sloganul ales a fost „A little party never killed nobody”, iar la final a ieșit un film care a rămas în mintea și în sufletul tuturor, greu de uitat. 
  2. The Little Prince – Nu știm câți organizatori de evenimente și-ar fi asumat un decor după povestea Micului Prinț a lui Antoine de Saint-Exupery, dar magicienele de la Events and the City au făcut-o. Iar povestea Micului Prinț a fost redată în cele mai mici detalii, pentru un alt prinț, abia născut. În culori calde, cu praf de stele și mult drag pentru că, nu-i așa, „Miezul lucrurilor nu poate fi văzut cu ochii…”
  3. Greeneryland – A fost tema aleasă de doi tineri care au dorit să-și înceapă povestea vieții lor în Greeneryland, în Țara lui Verde Răsare. A ieșit o nebunie frumoasă, în care ideile au zburat fără limită, în care s-a scris o poveste de iubire amestecată cu lumină, puritatea fiind împletită cu tonuri proaspete de verde.
  4. Let’s go – Și-au dorit un decor care să spună povestea presărată cu călătorii a vieții lor. Așa s-au cunoscut și așa au vrut să le fie și povestea din ziua nunții. Este vorba de un scoțian și o romancă, dor și drag de ducă (cum altfel să fie când el este capitan de vas, iar ea marinar?!), cu invitați din toate colțurile lumii, cu tot mapamondul la picioare. A fost veselie mare, mulți prieteni alături și mână liberă la creație pentru fetele de la Events and the City.
  5. The Pooh Express – Toți prietenii lui Winnie au venit la petrecerea de botez a lui Ianis. Nu știu cum au făcut Gina și Alina de i-au găsit pe toți, dar, pe verificate, unul n-a lipsit. Și ce poveste frumoasă s-a mai scris…!
  6. Love on the rocks – Una dintre cele mai frumoase povești scrise de Events and the city. Vinyluri cu iz retro, partituri muzicale, levănțică, bucăți mici de lemn cu mesaje, toate îmbinate cu atât de mult talent încât cei care au participat la nunta celor doi tineri frumoși cu greu vor uita evenimentul.
  7. Gala Desenelor Animate – Cei care au participat la botezul micuțului Florin îi vor povesti când va fi mare că a avut o petrecere de pomină la botez. N-a lipsit niciun personaj din desenele animate, a fost o magie cum nu s-a mai văzut – marca Events and the City.
  8. White Simphony – Cu alb și verde, ranunculus și lalele, fetele de la Events and the City au conturat o adevărată simfonie frumoasă și un eveniment memorabil pentru doi tineri care au ales să le încredințeze lor decorul de poveste al nunții lor!
  9. Something blue – Nu știm dacă se poate aduce mai multă eleganță unui eveniment prin mici detalii care dau un decor cum greu poți să-ți și imaginezi. Dar știm că Ginei și Alinei nu le stă nimic în cale, atunci când e vorba să-și pună imaginația în slujba clienților.
  10. Dor de tradițional – Ce te faci când clientul îți cere o temă pe care nu te simți ca peștele în apă? Îți pui toată imaginația în joc și răspunzi provocării făcând un eveniment așa cum nu s-a mai văzut, cu elemente inedite, care spun fără cuvinte povestea îndrăgită de personajele principale.

Dacă vă place ce fac Gina și Alina la Events and the City și v-ar tenta să le provocați să scrie și povestea voastră puteți vedea mai multe imagini cu ce fac pe pagina de Facebook – Events and the city și le puteți contacta la telefon 0747577378 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...