13.8 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Bărbatul care și-a înjunghiat și bătut prietenul, după care l-a abandonat la -10 grade, de negăsit

Bărbatul de 30 de ani din Feldru care și-a înjunghiat și bătut prietenul, după care l-a abandonat la -10 grade, este în continuare de negăsit. Acesta a dispărut vineri noaptea, imediat după ce și-a agresat prietenul.

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 08:00, un bărbat de 30 de ani era găsit de un localnic din Șieu Sfântu, agonizând în fața casei sale. Acesta avea lovituri pe tot corpul și era înjunghiat în zona piciorului.

Se pare că bărbatul de 30 de ani din Șendroaia a fost agresat de un alt bărbat de 30 de ani din Feldru, la o stână din afara satului Șieu Sfântu. După ce l-a înjunghiat și bătut, feldrihanul s-a făcut nevăzut și și-a lăsat prietenul să zacă la -10 grade.

Cu ultimele puteri, victima a ajuns în sat, unde a cerut ajutor unui localnic. Se pare că după ce l-a bătut, agresorul i-ar fi furat și portofelul și telefonul mobil, avute asupra sa. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Imediat după comiterea faptelor, bărbatul a dispărut. Deși au trecut două zile de la incident, polițiștii încă n-au reușit să îi dea de urmă.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: