9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

VIDEO SPECTACULOS! Cum sunt marcați cei 100 de ani de România, prin pădurea Ocniței și dealurile Comlodului

Asociația Mocănița Transilvaniei a pregătit un clip special cu care marchează Centenarul Marii Uniri. Cu o drezină și fum „tricolor” se parcurge traseul mocăniței, arătându-ne cum se pregătește pădurea Ocniței și dealurile Comlodului să îmbrace haine de iarnă.

O explozie de culori și puțină brumă care încearcă să le ascundă. Așa așteaptă pădurea Ocniței și dealurile Comlodului să îmbrace haine de iarnă. Puteți urmări aceste peisaje ce-ți taie răsuflarea chiar din confortul fotoliului de acasă, cu ajutorul celor de la Asociația Mocănița Transilvaniei.

Aceștia au dedicat un filmuleț de două minute Centenarului Marii Uniri, scoțând în evidență frumusețile traseului pe care se încăpățânează deja de câțiva ani să îl transforme într-unul turistic.

Astfel, de 1 Decembrie, doi „românași” se plimbă pe traseul mocăniței cu o drezină, lăsând în urma lor un fum tricolor. Imaginile le puteți urmări mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/mocanitatransilvaniei/videos/762735957444411/” /]

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.