9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Șoferul beat ce a lovit un biciclist și a încercat să mintă polițiștii a ajuns după gratii

Sâmbătă după-masă a avut loc un accident pe o stradă din Bistrița. Un șofer beat a lovit un biciclist și apoi a fugit de la locul accidentului. A și încercat să-și bage nepotul la înaintare. Polițiștii au descoperit adevărul, l-au dus în fața instanței, iar bistrițeanul a ajuns după gratii.

Un participant la trafic a văzut un biciclist căzut pe strada Gheorghe Șincai din municipiu. A oprit să-l ajute, a chemat echipajele medicale și cele ale poliției.

Bărbatul fusese lovit de o mașină, dar vinovatul ”nu era nicăieri”.

Echipajul SMURD a preluat bărbatul cu mai multe traumatisme și l-a transportat la spital. La locul accidentului s-au prezentat mai multe echipaje de poliție, iar oamenii legii au început interogarea celor din zonă, în speranța că cineva a văzut ceva.

La un moment dat, din mulțime, s-a „desprins”, timid, un tânăr de 21 de ani, iar bărbatul de lângă el le-a spus polițiștilor că tânărul a condus, el este DOAR proprietarul autoturismului.

Bărbatul a vrut să plece, dar oamenii legii au „mirosit” că ceva nu e în regulă, așa că l-au luat la întrebări.

Acesta a explicat că el se afla pe Pietonal „unde a consumat două beri, și, pentru că el NICIODATĂ nu conduce beat, l-a sunat pe nepotul lui să vină după el. În timp ce venea după el, a lovit biciclistul, s-a speriat și de aia nu a rămas”.

Totuși, o femeie din zonă a văzut altceva, mai exact că bărbatul se afla la volan, și că ar fi fost îmbrăcat exact cu geaca care acum era pe tânărul de 21 de ani.

După mai multe insistențe, bărbatul de 38 de ani a recunoscut că într-adevăr el a fost la volan. Testarea cu etilotestul a arătat 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au decis sâmbătă noaptea să-l rețină pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere cu alcoolemie și părăsirea locului accidentului.

Ieri, acesta a fost prezentat Instanței de Judecată, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

FOTO/VIDEO: A lovit un biciclist și a fugit de la locul accidentului!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.