21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Bărbatul înjunghiat în zona inimii a fost transferat la Târgu Mureș. Medicii se pregătesc să-l opereze

Bărbatul de 30 de ani care a fost înjunghiat în această după-masă sub ochii băiețelului său de 9 ani a fost transferat cu o ambulanță cu medic la o clinică de specialitate din Târgu Mureș.

Un incident deosebit de grav a avut loc în această după-masă pe strada Tănase Tudoran. Un bărbat de 30 de ani a fost înjunghiat, în zona inimii, de noul soț al fostei sale neveste. Totul s-a întâmplat sub ochii băiețelului său de 9 ani. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI și AICI.

Echipajul medical ajuns la fața locului l-a găsit pe bărbat în stop cardio-respirator, însă, din fericire, acesta a răspuns manevrelor de resuscitare în timp util. Bărbatul a fost stabilizat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Starea sa este stabilă, însă critică. Medicii bistrițeni au hotărât să îl transfere, cu o ambulanță cu medic, la o clinică, Chirurgie I din Târgu Mureș. Se pare că acesta are un plămân perforat și ar urma să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...