21.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 10, 2025

Bârgăuanca Angie Cobuț le pregătește telespectatorilor rețete învățate de la un fost ofițer în războiul din Vietnam

Începând de mâine, bârgăuanca Angie Cobuț va putea fi urmărită pe TVR 1, unde va apărea zilnic la matinalul „Cu capu-n zori”. Aceasta le va prezenta telespectatorilor și spectaculoasele sale rețete, unele învățate tocmai de la un fost ofițer în războil din Vietnam.

Mâine debutează la TVR 1 matinalul „Cu capu-n zori” și odată cu el și bistrițeanca Angie Cobuț. Aceasta a participat până acum și la „Chefi la cuțite”, dar și la alte producții precum „Aventura cu 4 stele”, „Poftiți în vacanță” și „Poftiți pe la noi”. De asemenea, bârgăuanca a participat și la o emisiune similară în Grecia, dar și la un reality show despre bucătărie în Spania.

„Am rupt limite, am bătut pământul în lung și-n lat, am învățat să pierd tot și s-o iau de la capăt, am dansat prin viață și cu viața. Mă aflu la jumătatea vieții mele și tocmai o iau de la capăt”, a declarat Angie Cobuț pentru TVR 1.

Printre rețetele pe care le va prezenta Angie Cobuț pe micile ecrane se numără și unele culese tocmai din Vietnam, de la un fost ofițer din războiul din Vietnam. Pe acesta l-a cunoscut în timp ce făcea înconjurul lumii, cu rucsacul în spate, alături de nepotul său.

„Am ajuns în Mekong, Delta din Vietnam, unul dintre cele mai mirifice locuri de pe pământ, unde am cunoscut un veteran de război, fost ofițer care dezamorsa bombe în războiul din Vietnam, singurul rămas viu din întregul său regiment. Când se lăsa seara, își plimba un coș prin grădin și-l umplea cu tot soiul de fructe și legume nemaivăzute; ne gătea cu atâta smerenie și atâta respect pentru mâncare încât totul devenea o ceremonie. Apoi se așeza cu noi la masă și ne povestea tot felul de amintiri din război. Aș încerca să reproduc câteva dintre rețetele lui, care erau pline de culoare și gust. O să-mi răsfăț colegii și telespectatorii în fiecare dimineață cu zâmbete și voie bună, cele mai gustoase preparate și povești nemuritoare”, este promisiunea bârgăuancei.

Foto: TVR 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO Năsăud angajează facturist și Controlor Calitate, Grand Hotel COROANA caută ospătar(ă)

Grand Hotel COROANA angajează ospătar(ă), iar STEWO Năsăud caută facturist Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la BCVO Logistics, unde este nevoie de planificatori transport, dar și la Sergiana, IPROEB, GB Instaplan, Polimed, TeraSteel.  Oferta completă, mai jos:

Cele mai noi modele Škoda vin la Bistrița, la Caravana Škoda 2025

Caravana Škoda 2025: În 27 și 28 septembrie, parcarea Bistrița Retail Park (lângă Selgros) se va transforma într-un adevărat showroom în aer liber, unde pasionații de mașini și familiile bistrițene sunt invitați să descopere cele mai noi modele Škoda, să participe la test drive-uri și să se bucure de surprize, concursuri și premii atractive.

NOI locuri de muncă, disponibile la Grand Hotel Coroana, Fan Courier, BCVO Logistic, TeraSteel

Grand Hotel COROANA angajează ospătar(ă), iar Crama JELNA  caută ospătar & barman care știu să pună vibe-ul în pahar și povestea pe masă. BCVO Logistics caută planificatori transport. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Polimed, TeraSteel, Sergiana și IPROEB. Oferta completă, mai jos: