-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Bârgăuancele la cuțite, din cauza unei rațe

A treia confruntare din sezonul V al emisiunii Chefi la Cuțite a măcănit. Cele trei echipe au avut de gătit rață, iar jurații din Șopârlița le-au trimis pe bârgăuance la duel. Ce au gătit pentru a rămâne în concurs și ce s-a întâmplat:

Cele trei echipe din cadrul emisiunii Chefi la Cuțite au fost în acestă seară la cea de-a treia confruntare.

Chef Scărlătescu a fost cel care a împărțit „materia primă” pentru preparate. El și-a ales pulpa de rață, echipei verzi i-a dat pieptul de rață, iar echipa albastră a avut de gătit foie gras.

Preparatele au fost pregătite în 60 de minute. Jurații au fost diferite persoane din comuna Șopârlița: primarul, preotul, polițistul, baba Didina, un psiholog etc.

Odată ce farfuriile au început să se întoarcă, sorții arătau spre echipa Elenei, care primise deja patru farfurii. Totuși, echipa verde a primit, în final, șase farfurii, echipa Ștefaniei impresionând un singur jurat.

Astfel, echipele din care fac parte bârgăuancele au intrat la battle. 

Pentru a-i impresiona pe chefi, cei 10 concurenți au avut de gătit cu unul din ingredientele: castravete, roșii cherry, lămâie, banane sau zucchini. Concurenții au tras la sorți și și-au dat unii la alții ingredientul principal. 

Ștefania a primit de la Gabriel zucchini și i-a dat lui Robert lămâia.

Elena a primit de la Antoanela, lămâia. Ea a împărțit ingredientele la doi concurenți din echipa galben, aceștia fiind mai mulți. Ea i-a dat castravete lui Mihai și banane lui Răzvan.

Elena a hotărât să facă un cheesecake de lămâie, iar Ștefania s-a hotărât să gătească  penne cu zucchini, ton, parmezan și nuci.

Ambele preparate au fost apreciate de chefi. Elena și Ștefania au primit amândouă câte 10 puncte, asigurându-le încă o confruntare pe echipe.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...