20.2 C
Bistrița
duminică, iunie 20, 2021

Băutura, bat-o vina! A vrut să fure câteva sticle cu bere, dar i-a scăpat ceva! La propriu!

Un bistrițean a fost prins furând sticle cu bere. Poate că ar fi trecut neobservat dacă omul, deja băut, nu ar fi scăpat o sticlă pe jos. Cum s-a întâmplat totul:

Când iubești berea, nu te poți abține. Și chiar dacă nu ai bani pentru a-ți cumpăra, faci orice doar, doar să mai savurezi o gură. Chiar încalci și legea.

Este și isprava unui bistrițean care s-a dus la un magazin din Subcetate să-și ia câteva sticle de bere. Acesta băuse deja înainte și încă nu se săturase. Așa că a mers la raft, a luat sticlele și le-a ascuns sub haină.

Poate că ar fi ieșit din magazin neobservat, dar una dintre sticle a alunecat de sub haină, a căzut și s-a spart.

Managerul magazinului a chemat un echipaj de poliție, pentru a-l „liniști” pe bărbat. Amândoi au așteptat „în liniște” echipajul, mai ales că magazinul este dotat cu camere de supraveghere, așa că hoțul nu se putea dezminți.

Din fericire, managerul magazinului și împătimitul au ajuns la o înțelegere, așa că echipajul de poliție nu a fost nevoit să ia măsuri suplimentare.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...