-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Băuturile pentru masa de Paște se cumpără de la The Drinks Store

Bunătățile de pe masa de Paște nu se pot consuma „goale”. E neapărat să aveți băutură lângă, iar cele mai rafinate și gustoase produse de acest gen le găsiți la The Drinks Store. Plus că de aici vă puteți lua și diferite sortimente de ciocolată, un adevărat festin al papilelor gustative.

V-ați făcut deja lista de bucate care vor umple masa de Paște, cu siguranță! Acum e momentul potrivit să alegeți și băutura care va „încununa” sărbătoarea și va pune în valoare gustul preparatelor.

Așadar, dați o fugă la The Drinks Store, pentru a găsi băutura perfectă pentru masa voastră! Angajații de aici vă vor ajuta în găsirea celui mai potrivit produs, care să completeze perfect bucatele de sărbătoare.

Au oferte incredibile la vinuri, pregătite cu drag de numeroși producători în domeniu. Puteți achiziționa chiar și Box-uri cu vin, sau sticle de cognac, șampanie etc.

Și pentru că știți că de Paște copilașii așteaptă dulciuri, tot de la The Drinks Store cumpărați și cele mai bune ouă de ciocolată. Fie că sunt ouă kinder sau pur și simplu ouă cu diferite tipuri de umplutură.

Bineînțeles, vă puteți surprinde invitații și pe cei dragi cu ciocolatele de la The Drinks Store, aici găsind o gamă variată de astfel de dulciuri. Un adevărat festin pentru papilele gustative și sortimente pentru a mulțumi pe oricine.

Dacă doriți să faceți cadouri, aici găsiți coșuri- cadou, iar cel ce îl va primi va fi cu adevărat impresionat de calitatea și gustul produselor.

Prețurile sunt mai mult decât rezonabile, potrivite pentru orice buzunar.

Așa că, dați o fugă la The Drinks Store! Masa voastră de Paște nu va fi uitată ușor, dacă e „încununată” cu băuturile și dulciurile cumpărate de aici.

Îi găsiți pe Calea Moldovei nr. 40, vis-a-vis de Kaufland, la parterul blocurilor roșu cu negru.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...