7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

Băuturile pentru masa de Paște se cumpără de la The Drinks Store

Bunătățile de pe masa de Paște nu se pot consuma „goale”. E neapărat să aveți băutură lângă, iar cele mai rafinate și gustoase produse de acest gen le găsiți la The Drinks Store. Plus că de aici vă puteți lua și diferite sortimente de ciocolată, un adevărat festin al papilelor gustative.

V-ați făcut deja lista de bucate care vor umple masa de Paște, cu siguranță! Acum e momentul potrivit să alegeți și băutura care va „încununa” sărbătoarea și va pune în valoare gustul preparatelor.

Așadar, dați o fugă la The Drinks Store, pentru a găsi băutura perfectă pentru masa voastră! Angajații de aici vă vor ajuta în găsirea celui mai potrivit produs, care să completeze perfect bucatele de sărbătoare.

Au oferte incredibile la vinuri, pregătite cu drag de numeroși producători în domeniu. Puteți achiziționa chiar și Box-uri cu vin, sau sticle de cognac, șampanie etc.

Și pentru că știți că de Paște copilașii așteaptă dulciuri, tot de la The Drinks Store cumpărați și cele mai bune ouă de ciocolată. Fie că sunt ouă kinder sau pur și simplu ouă cu diferite tipuri de umplutură.

Bineînțeles, vă puteți surprinde invitații și pe cei dragi cu ciocolatele de la The Drinks Store, aici găsind o gamă variată de astfel de dulciuri. Un adevărat festin pentru papilele gustative și sortimente pentru a mulțumi pe oricine.

Dacă doriți să faceți cadouri, aici găsiți coșuri- cadou, iar cel ce îl va primi va fi cu adevărat impresionat de calitatea și gustul produselor.

Prețurile sunt mai mult decât rezonabile, potrivite pentru orice buzunar.

Așa că, dați o fugă la The Drinks Store! Masa voastră de Paște nu va fi uitată ușor, dacă e „încununată” cu băuturile și dulciurile cumpărate de aici.

Îi găsiți pe Calea Moldovei nr. 40, vis-a-vis de Kaufland, la parterul blocurilor roșu cu negru.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...