14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Bernadette Szocs, prințesa tenisului ”adoptată” de Bistrița, campioană europeană!

Bernadette Szocs se muta la Bistrița, la vârsta de doar 10 ani, pentru a face performanță în tenisul de masă. Antrenată de regretatul Gheorghe Bozga, sportiva bifează o nouă reușită! Este campioană europeană la Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023.

Bistrița se poate mândri cu o sportivă de talie înaltă. Bernadette Szocs s-a mutat la Bistrița, pe când avea doar 10 ani, pentru a face tenis de masă de performanță. A fost antrenată de regretatul antrenor Gheorghe Bozga, reușind să bifeze reușite peste reușite.

Bistrița a recompensat-o cu tilul de ”cetățean de onoare”.

Săptămâna trecută, prințesa tenisului de masă, ”adoptată” de bistrița a devenit campioană europeană. Prezentă la Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023, aceasta a jucat meciul final cu Yang Xiaoxin, reprezentanta Monaco-ului.

Dacă în prima parte a meciului, Bernadette părea să piardă teren, aceasta a avut o revenire spectaculoasă, reușind să-și înfrângă adversara.

Despre Bernadette Szocs Bistrițeanul.ro a mai scris aici:

Prințesa tenisului european, „adoptată” de Bistrița pe când era doar o copilă, va primi titlul de cetățean de onoare al orașului

O sportivă formată și pregătită la Bistrița, în primele 15 cele mai bune jucătoare de tenis de masă ale lumii!

Un vis împlinit: Bernadette Szocs – în TOP 20 cele mai bune jucătoare ale lumii!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?