8.5 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

Biciclist aflat în plimbare în Sîngeorz-Băi, atacat de un câine. Proprietarul a fost ars la buzunar

Potrivit primarului orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, un biciclist care cutreiera dealurile din stațiune pe două roți a fost mușcat de un câine. Proprietarul animalului a fost amendat. Totul s-ar fi întâmplat duminică.

Biciclistul făcea parte dintr-un grup care cutreiera pe două roți dealurile din Sîngeorz-Băi. Din spusele primarului Traian Ogâgău acesta a fost mușcat destul de rău de un câine din zonă.

Proprietarul câinelui ar fi fost amendat cu 1.500 de lei: „Care vă știți cu câini agresivi, fiți atenți pentru că se poate lăsa cu dosare penale sau cum a fost ieri. S.L. a încasat amendă de 1.500 de lei”, a precizat Traian Ogâgău.

La scurt timp au reacționat și cei de la Parcul Național Munții Rodnei. Aceștia i-au rugat pe turiștii care vizitează parcul și se bat de câini agresivi să anunțe, pentru a fi luate măsurile necesare.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...