20.2 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

„Big Brother” la intrările în județ. Camerele video urmează să înregistreze tot

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică se pregătește să amplaseze camere video la intrările în județ, dar și în cele mai importante intersecții din județ. Acestea vor înregistra tot și vor fi folosite inclusiv pentru a surprinde infracțiuni rutiere sau pentru prinderea urmăriților.

Principalele drumuri din județ vor fi monitorizate video. Proiectul, care presupune amplasarea de camere video la intrarea în județ, dar și în cele mai importante intersecții, aparține Autorității Teritoriale de Ordine Publică.

Pentru această investiție s-a pregătit suma de 168.000 de lei, provenind din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Proiectul este în faza de licitație publică.

Rolul camerelor este de a ajuta la surprinderea infracțiunilor rutiere sau pentru prinderea urmăriților sau a autoturismelor date în urmărire.

„Sistemul de supraveghere video ar urma să asigure un nivel ridicat de securitate la nivelul județului și, totodată, o îmbunătățire considerabilă a calității vieții cetățenilor în întreg județul Bistrița-Năsăud, prin asigurarea unei bune monitorizări a zonelor limită de județ, precum și a unor intersecții importante din județ, înregistrarea permanentă a imaginilor și arhivarea acestora în vederea utilizărilor ulterioare ca mijloc de probațiune, precum și minimizarea timpului de transmitere a evenimentelor, după caz”, se arată în documentele proiectului.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...