11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

Cadre de poveste și miresme îmbietoare! Festivalul Biolavanda vă așteaptă cu spectacole de lumini, sesiuni foto profi și ateliere creative

Nu veți găsi Wi-Fi, dar cu siguranță veți găsi o conexiune mai bună – este motto-ul Festivalului Biolavanda, de la Delureni, de anul acesta. Printre surprizele pregătite de organizatori pentru perioada 7-9 iulie se numără decoruri de poveste, ședințe foto realizate de fotografi profesioniști, momente muzicale, spectacole de lumini și lasere sau ateliere creative.

În perioada 7-9 iulie va avea loc Festivalul Biolavanda, la Delureni, comuna Urmeniș. Gazda este cel mai important producător de lavandă, produse distilate și alte plate aromatice din județ, având în portofoliu 22 de soiuri de lavandă certificate ecologic.

De 3 ani, Biolavanda le permite doritorilor să aibă parte de cadre de poveste și miresme îmbietoare, în cadrul acestui festival. Activitățile vor începe dimineața, la ora 09:00 și se vor încheia la ora 22:00.

„Pe lângă bucuria și relaxarea pe care ni le dăruiește din plin soiul de lavandă cel mai vestit în colorit și parfum – X Intermedia Gross, ediția din acest an vine cu multe noutăți și momente speciale: decoruri de poveste, spectacole de lumini și lasere pentru experiențele inedite din lanul de lavandă la ceas de seară, sesiuni foto în compania unor fotografi profesioniști, momente muzicale, ateliere creative cu meșteșugarii/artizanii „Produs în Bistrița-Năsăud, activități interactive pentru copii și multe alte surprize”, precizează organizatorii.

Evenimentul este organizat de Biolavanda în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură Bistrița-Năsăud, Primăria comunei Urmeniș și Asociația ”Produs în Bistrița-Năsăud”.

Locația culturii și a festivalului o puteți afla AICI.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Festivalul Biolavanda sună absolut minunat! Sunt încântat să aud despre cadrele de poveste și miresmele îmbietoare pe care le oferă acest eveniment. Spectacolele de lumini, sesiunile foto profesionale și atelierele creative par a fi o experiență unică și captivantă. Participarea la acest festival pare a fi o oportunitate excelentă de a ne bucura de frumusețea naturii și de a ne exprima creativitatea. Felicitări organizatorilor pentru inițiativa lor și pentru crearea unei astfel de atmosfere magice. Abia aștept să mă alătur și să trăiesc această experiență înconjurat de lavandă și de o energie pozitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...